Piedmontese Evening 06.12.2025

Saturday, 06 December 2025, 7:00 p.m.
For the Piedmontese menu, Marcello presents a fine selection of wines from his vineyard in the heart of Piedmont (vin-cello.com). With passion and tradition, he crafts wines that reflect the best of this unique region – authentic, full of character, and perfectly paired with every dish on our menu. Let yourself be enchanted by Marcello’s expertise and distinctive taste experience – a pleasure just like in Piedmont itself.
Reservation recommended – seating is limited to 20 guests.
Menu
Tartare di trota salmonata, Flan di porri e fonduta di caprino
Lachsforellen-Tatar, Lauchflan und Ziegenkäse-Fondue
Salmon trout tartare, leek flan and goat cheese fondue
Tartare de truite saumonée, flan de poireaux et fondue de chèvre
***
Classici ravioli del plin, fondo di vitello e fonduta di Castelmagno
Klassische Ravioli del Plin, Kalbsjus und Castelmagno-Fondue
Classic Plin ravioli, veal jus and Castelmagno fondue
Raviolis del Plin classiques, fond de veau et fondue de Castelmagno
***
Guancia di manzo brasata al barbera con purea di patate e sedano rapa
Rinderbacke in Barbera geschmort, mit Kartoffel- und Selleriepüree
Braised beef cheek in Barbera wine with potato and celeriac purée
Joue de bœuf braisée au Barbera avec purée de pommes de terre et céleri-rave
***
Classica torta di nocciole piemontese con zabaione tiepido
Klassische piemontesische Haselnusstorte mit warmem Zabaione
Classic Piedmont hazelnut cake with warm zabaglione
Gâteau classique aux noisettes du Piémont avec zabaione tiède
Menu CHF 69.00 per persona oppure CHF 110.00 con vini di accompagnamento, acqua, caffè
Menü CHF 69.00 pro Person oder CHF 110.00 mit begleitendem Wein, Wasser, Kaffee
Menu CHF 69.00 per person or CHF 110.00 with accompanying wine, water, coffee
Menu CHF 69.00 par personne ou CHF 110.00 avec vin d'accompagnement, eau, café
Menugastronomico Sera Piemontese

